2017-12-12 06:52:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerencsés napja lesz

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19. 
Ön most fárasztó időszak előtt áll, mert olyan munkát lesz kénytelen végezni, amiben túl sok a rutin, vagy ami szöges ellentétben áll a gyors Kos természetével. Ennek előnye is van: egyre inkább odafigyel minden kínálkozó új állásra, és egy nagyon kedvezőre bukkan. Ne halogassa az első megbeszélést, mert mások is rástartolnak.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár úgy gondolja, hogy rászolgált az elismerésre, azért jobb, ha a következő időszakban inkább a háttérben marad - a vetélytársai még a pozitív történéseket is ön ellen tudják fordítani!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma ne hozzon fontos döntéseket, és ne merüljön nagyon mélyen bele a tárgyalásokba. Ez a nap jól fog alakulni, főleg, ha kreatív munkákat végez. Este fantasztikus bolygóállások lesznek, bármit meg tud oldani, bármit el tud intézni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma igazán nem mondhatja, hogy sikertelen a napja. Elérhet egy célt, amit már régóta kitűzött magának. Ma nem terelik el a figyelmét, és jól tud dolgozni. Másoknak is segíthet, ha akar. Lesz egy ügy, amely lelkesíteni fogja, és ki is kell állnia mellette.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Szerencsés napja lesz! Talán még a reméltnél is jobb eredménnyel oldhat meg egy régóta húzódó problémát, úgy, hogy a végén erkölcsi győztesként keveredik ki az ügyből.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Négy bolygó is áll az ön családját jelző sorsterületen a Nyilas jegyében. Arra kell készülnie, hogy valamilyen jogi bonyodalmat kell megoldani, akár a testvéreivel, szüleivel, vagy nagyszüleivel kapcsolatban. Nem kizárt, hogy ez anyagilag meg terhelheti önt.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal. Feszültséget generál a párkapcsolatában, de szerencsére ez hamar elmúlik. Nem biztos, hogy jó dolog mindent azonnal és úgy mondani, ahogyan az eszébe jut.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter a Skorpió jegyében áll. Sokat tesz azért, hogy ön másokon is tudjon segíteni. Nem szabad ugyanakkor mindent a véletlenre bízni. A szerencse nagyon fontos része az életnek, de vannak helyzetek, amikor a józan ész és a megalapozottság fontosabb.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Négy bolygó áll a Nyilas jegyében. Most nyitottabb válhat a mélyebb érzésekre, de sajnos fordítva is igaz lehet - eléggé dühíteni fogja, ha nem tud majd uralkodni magán. A Hold érzékenyebbé teszi önt.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most eléggé nyitottá ás kommunikatívvá válhat. Lazábban tud másokhoz közeledni. Jó lenne, ha megpróbálná minél nyíltabban kimutatni az érzelmeit. Van, amikor elég egy csokor virág, egy apró ajándék, minden különösebb ok nélkül.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lótás-futás várja, még akkor is, ha megpróbálja előre beosztani, megszervezni minden percét. A váratlan eseményeket ugyanis képtelenség előre betervezni, ezekből pedig jut mára bőven!


Halak: II. 19. - III. 20.
Hétmérföldes léptekkel halad a célja felé. Máris újabb (és még az eddiginél is jobb!) ajánlatot kap. Azért gondolja át alaposan a dolgot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: